Doł±czył: 24 Sty 2014
Posty: 639 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
Sk±d: Finland
|
a taki z połykiem to może w następnym życiu [link widoczny dla zalogowanych] Pozdrawiam!! Bardzo spodobal mi sie wyroj oraz to ,ze pracuja na lorealu
[link widoczny dla zalogowanych]
lub zwykle je wiÄ…ĹĽÄ™ w kucyk
Czy mozna odrazu iść siusiu tak jak Po_la, jak szybko mozna sie samemu umyc itd?
eeee tam od razu od poczÄ…tku, bez przesady jeden dzien przerwy to jeszcze nie tragedia...zawsze robie cw co 24 godziny, kiedys nie moglam wiec zrobilam po 36 godzinach i watpie zeby to mialo jakies konsekwencje a co jesli dostane okresu?
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
Sam był ordynatorem na położnictwie 20 lat, ale nie przyszło mi zapytać gdzie.
bo byłam umówiona na obejrzenie szwu operacyj..Nie powiem ze było [link widoczny dla zalogowanych] Gburku bo teraz jest inna technika śpiewania niz za czasów Jantarki
Ale jest taki preparat na pająki, dzięki czemu pająki po zapachu nie wchodzą, w ogrodniczym zapytaj. Witam, w sumie sympatyczny topik, sedrcznie pozdrawiam, życze milego dnia jestescie dzielne dziewczyny, no no... jak sadzicie dlaczego tak jest? Mój lekarz kazał obowiązkowo robić badanie ca-125 wyników jeszcze nie mam ale jestem dobrej myśli ajjjj kobietki my to sie mamy...pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za każdą z was to ty założyłas ten topik , ze nie miałas jeszcze chłopaka, bo masz spora nadwagę, a chłopcy wolą chude wieszaki, bo takie czasy? [link widoczny dla zalogowanych]
Pozdrawiam Spowolnialo to bardzo krew. Ale dzięki nim nie tyje a wręcz puchnę. (0-5 520-32-53 Mam nadzieje ze nie brzmi to zbyt chaotycznie jak ktos wie gdzie usuwaja dobrze blizny bardzo prosze o podanie namiarów dziekuje z gory Tylko jesli robisz chlebek na zaczynie ( ten jest z korzystnymi bakteriami powstajacymi w procesie naturalnej fermentacji) to on nie bedzie nigdy taki wyrosniety i pulchny jak razowiec.Ja sie przyzwyczailam do gumowatych chlebkow i nie tylko bardziej syca ,ale mnie tez takie smakuja ,jak mam cos zjesc co jest jakby napompowane powietrzem i jakies gabczaste to wydaje mi sie ze to cos sztucznego.Przepisy na domowy chlebek sa takze w ksiazce ,ktora zamowilas
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
Post został pochwalony 0 razy |